Olje za nego nohtov in obnohtne kožice v svinčniku 


Naši nohti zahtevajo prav toliko pozornosti kot koža. Nohti lahko izdajajo marsikaj – od pomanjkanja železa in vitaminov, slabe odpornosti pa do kožnih bolezni...

Izdelek vsebuje olje rumenika, keratin in vitamine za vlaženje, zaščito in nego nohtov in kože ob nohtih. Naravna, uravnotežena in učinkovita mešanica bo poskrbela, da bodo te pomembne učinkovine prodrle v korene nohtov, hranile nohte in Vam polepšale nohte.


Cena:
17,00 €
Vonj:
Tudi nohti potrebujejo svojo hrano.

Naše roke so ves čas na udaru, eden od bolj izpostavljenih delov našega telesa, a hkrati imajo zelo tanko povrhnjico, ki ne presega debeline dveh milimetrov. Zunanji svet škoduje tako koži kot tudi nohtom, ki lahko postanejo mehki in krhki. Če si želite čvrstih in lepih nohtov moramo paziti na pravilno nego kožice ob nohtih, ki ščiti pred vdorom bakterij in tako preprečuje okužbe. Če si želite čvrstih in lepih nohtov, pa je dobrodošlo tudi, da jih redno vlažite in negujete z naravnim in nežnim hranilnim serumom.

Izdelek vsebuje olje rumenika (Carthamus tinctorius), ki izhaja iz Azije in je vrhunsko hranilo za Vaše nohte. Prav tako vsebuje aminokisilne, keratin, vitamin A, vitamin E in sezamovo olje, ki bodo prodrli v korene nohtov in skupno poskrbeli za zdravje in sijaj Vaših nohtov.
Spremljajte nas tudi na socialnem omrežju facebook:
https://www.facebook.com/Xbeauty.se

Ne spreglejte naših preostalih proizvodov!

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE order_num='1'' at line 1
-45%
Mesoroller
48,00 €
Cena:
26,50 €
-45%
Mesoroller
48,00 €
Cena:
26,50 €
Ne spreglejte
Možnosti plačila
Vsi naši izdelki
Brezplačna dostava
Sledite nam
Informacije
Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?
0 artiklov v vaši košarici
Skupaj
0,00 €